søndag 27. oktober 2013

PRINSESSEBURSDAG


I går hadde vi 5-års jentebursdag med alle jentene fra avdelingen i barnehagen. Milly hadde ønsket seg prinsessebursdag, så da ble det det! :) Vi serverte minipizza som var utrolig populært! Nesten alt ble oppspist, mer enn vi forventet, så det var gøy at det falt i smak. Etter maten fikk de leke litt hver for seg, før vi pakket opp gavene. Så var det kaker, muffins og jordbær. Mini-muffins er veldig praktisk, ofte blir ikke store muffins oppspist, men disse små forsvant som dugg for solen som det heter så fint. Prinsessekake tenkte jeg det var gøy å prøve seg på - og det tok jo litt tid å få til, men jeg fikk da lappet den sammen på et vis. ;) Alle jentene var imponert, og bursdagsbarnet strålende fornøyd. 

Etter kakene hadde pappa´en ordnet med skattejakt etter godteposer. De måtte finne lapper med ulike rim, så måtte de finne det siste ordet som rimet, og der måtte de lete etter en ny lapp. Noe sånt som "Dette var feil, kanskje dere må lete bak et ..." og da er svaret speil. Alle var så engasjerte, og de var veldig flinke til å finne riktig ord! Da foreldrene kom for å hente var det flere som kom inn og fikk en kaffekopp og litt kake før de dro hjem. Er så glad i å ha huset fult med besøk, både barn og voksne! 

Etter festen åpnet barna gavene og lekte med de, mens vi fikk ryddet opp det meste eter festen. En kjempekoselig feiring! Både lillebror og bursdagsbarnet hadde det veldig kjekt. Selve 5-årsdagen er ikke før på fredag, og Milly spurte i dag "når skal jeg vekkes med kake på morgenen?" - så hun gleder seg til det!  Neste helg er det feiring med familien, så det er mange festligheter å se frem til! Håper du har hatt en god helg så langt! 

12 kommentarer:

 1. Så nydelig du hadde pyntet og FOR en kake. Den var kjempe flott. Skjønner ikke hvordan du fikk til å lage en slik. Var i allefall kjempe imponerende.
  Ha en flott søndag.
  klem klem

  SvarSlett
 2. Fantastisk og helt nydelig! Skjønner godt prinsessa ble fornøyd!
  Nyt søndagen!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 3. Bare heilt fantastisk og så nydelig,kan tenke meg dei koste seg masse❤️
  Rosa og flott:))
  Nyt kvelden!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Selve 5årsdagen er ikke før på torsdag? Hm...sikker på det? Hehe. Klem ann helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Oups! Fikset nå! Dagen er selvfølgelig på fredag!! :D

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres ut som en super feiring! Og så gjennomført og fint pyntet. Artig lek for å "vinne" godteposer =) Lykke til med resten av feiringene =)

   Slett
 6. Så utrolig fin og gjennomført pynt! Og nydelige bilder :)
  Har forresten tatt med kortene dine fra Eplabutikken din i min nyeste inspirasjonspost :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk, alle sammen! Veldig gøy med SÅ mange kommentarer på så kort tid - det må nesten være ny rekord! :) Smask til dere!!

  SvarSlett
 8. You have had such a nice princess party and those mini muffins look yummy! Have a nice Monday!

  SvarSlett
 9. Hei søte du!
  Først må jeg takke deg for at du legger igjen spor på bloggen min. Det gjør meg glad, for jeg elsker kommentarer og dine er jo så herlige! Jeg har hatt helt stopp på å besøke andre blogger en periode, jeg måtte rett og slett prioritere tiden min. Men nå har jeg endelig hodet over vann og kan endelig dra på besøk hos herlige bloggerinaer som deg *smiler*

  Kan du feire min bursdag, for dette var virkelig en drøm!

  Ønsker deg en fortsatt nydelig uke!
  Her er det litt mer hvilepuls enn på lenge og jammen skal jeg nyyyyte det!
  Stoor klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki