torsdag 31. oktober 2013

HØST


Jeg liker å kombinere nytt og gammelt. Messinglysestaker fra loppemarked med et par strøk spraymaling (grå og sort), en gammel glassflaske til vase, ny blank lysestake inkludert fat, matte telysestaker i porselen, og et par overdimensjonerte knapper - de også fra loppis. Pluss en liten kvist fra hagen, da det fortsatt var bittelitt grønt igjen på bladene. Så er høsten her for alvor. 
I dag har vi vært på kjempegøy "HalloVenn" feiring, med over 1000 barn i den største hallen her i området! Superstas for barna, ingen spøkelser eller vampyrer og ingen skumle masker. Det var over 40 ulike aktiviteter; hinderløype med lommelykt, racerbilkjøring, tre ulike hoppeslott, pil på ballong, ball i bøtte, kakepynting, tegnekrok, ansiktsmaling, hoppeball, bruskasseklatring, luftgeværskyting, snekring - ja det var bare de jeg kom på i farta. Barna fikk godteri etter hver ting de hadde gjort, og gjerne litt mellom hver aktivitet også - så posene ble veldig fulle til slutt! Hele opplegget kostet kr 65 pr barn, voksne gratis. Helt supert opplegg for våre barn på 3 og 5 som syns Halloween kan være litt skummelt! Så blir sikkert det skumle mer gøy etterhvert som de blir større. Har du feiret Halloween eller HalloVenn i år? 
Vi lader forresten opp til ny bursdagsfeiring i helgen, så på fredag kveld/natt skal det ryddes og vaskes! Vi er bare en sånn familie vi, som tar litt ting i siste liten før vi får besøk, selv om vi prøver å være ute i god tid.. :) Men vi kommer alltid i mål! Og mange som kommer på feiringen er spent på om det blir en ny Barbie-kake, men da må jeg dessverre skuffe de - det var mer en "en gang i livet"-kake, ikke en "to ganger på to uker"-kake! :) Håper du har hatt en god uke - og at helgen også blir bra! 

7 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder. Kjempefine ting:)) ha en fin dag! Klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Jeg liker også å blande nye og gamle ting. :) Den gråfargen på lysestaken var veldig fin, hvor har du kjøpt slik spary?
  For et flott opplegg i hallen da! :) Jeg ser det at Halloween har kommet for å bli, men liker at vi kan feire dagen på en annen måte. :)
  Ønsker dere en fin helg med bursdagsfeiring! :)
  klem

  SvarSlett
 3. kjempefint.
  høres ut som dere hadde en kjekk Halloween-feiring.
  Det hadde vi også :)

  SvarSlett
 4. Nydelig prinsessebursdag i forringe innlegg ♥
  Det er koselig med andre måte å feire halloween, mening er at alle skal ha de gøy!

  God helg!
  Klem
  Vicky

  SvarSlett
 5. Så flotte ting!!
  Blir så fine de lysestakene med litt maling på:)
  Og så utrolig KULE knapper:))

  Ha en fin fin fredag ♥

  SvarSlett
 6. Så kule de store treknappene var! Hørtes ut som en fin måte å feire Halloween på, Hallo-venn er jo litt koseligere ;-)

  God hegl!

  SvarSlett
 7. Så nydelig stylet på bordet ditt,
  mange flotte ting.
  Nydelige bilder.

  Her er jeg oppe før jeg pleier på en søndag, jeg passer lille nevø på 2,5 år, så nå ble det litt ekstra tid til å besøke den herlige bloggen din :)

  Fin søndag til deg!
  - AC

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki