søndag 26. oktober 2014

LEMON & GINGER


For en fin helg det har vært! I går hadde vi en nydelig høstdag og vi fikk vært mye ute og ordnet litt i hagen. Barna fikk syklet, og hoppet på trampolinen før vi pakket den sammen for høsten. Greit med alt som er unnagjort før flytting! I huset går det fremover, nå har de begynt å legge gipsplater på veggene, blir så gøy å se når ting blir mer og mer ferdig! Vi får ikke komme inn i huset nå som de jobber der, på grunn av sikkerhetsmessige årsaker, men vi kan jo kikke litt inn vinduene. :)

I dag har vi hatt en rolig søndag uten så mange planer - deilig å ha noen sånne dager innimellom også, selv om det er 1000 ting som skal pakkes de nærmeste ukene. 
Denne uken blir det også forberedelser til bursdagsfeiring neste helg - da skal vi ha 6-års Frostfeiring med over 20 jenter! Så i dag har jeg og bursdagsbarnet fått klippet litt snøkrystaller som vi skal bruke til pynt, koselig å gjøre litt forberedelser sammen! 

Håper du har hatt en fin høsthelg! Bildene har ikke så mye med teksten å gjøre i dag, annet enn at dette er favoritt-teen min for tiden. Ikke bare kommer den i en nydelig pakkning, men den er utroolig god også! Dagens anbefaling der altså. :) 
Ønsker deg en god, ny uke! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki