Jeg leste flere ulike oppskrifter, og her har jeg kommet frem til min egen variant.
Ca 1 dl mel
Litt salt og pepper
1 egg
2 ss melk
2 dl knust kjeks
(Jeg brukte både glutenfritt mel og kjeks)
Torskefilet, jeg kjøpte frosne filter som jeg lot tine på forhånd.
Bland mel, salt og pepper i en bred skål. Jeg brukte dyptallerkner.
Pisk sammen egg og melk i en annen dyp skål.
Legg den knuste kjeksen i en tredje.
Og det er nå moroa begynner - det er bare å dyppe i vei! :) Først i melblandingen, så i egg+melk og til slutt smulene.
Fiskepinnene stekes i smør i en varm stekepanne. Og jeg kan love den at smaken er HELT annerledes enn kjøpe-fiskepinner - på en veldig positiv måte. :)
PS: Husk at du fortsatt kan melde deg på i konkurransen om å vinne kaffemaskin! Fristen går ut i morgen. Klikk deg inn her og legg igjen en kommentar! :)
Og det er nå moroa begynner - det er bare å dyppe i vei! :) Først i melblandingen, så i egg+melk og til slutt smulene.
Fiskepinnene stekes i smør i en varm stekepanne. Og jeg kan love den at smaken er HELT annerledes enn kjøpe-fiskepinner - på en veldig positiv måte. :)
PS: Husk at du fortsatt kan melde deg på i konkurransen om å vinne kaffemaskin! Fristen går ut i morgen. Klikk deg inn her og legg igjen en kommentar! :)
Satt akkurat og tenkte "Denne kan vel gjøres glutenfri?" - og det kunne den jo! Hva slags kjeks brukte du?
SvarSlettAnnette
Selvfølgelig Annette! :D Jeg brukte kjeksene fra Schär som heter Salti. Kan sikkert bruke noe lignende kjeks, funket veldig bra med den litt salte smaken i alle fall!
SvarSlett