fredag 26. juni 2015

PREMIERE PÅ DRAGERYTTERNE

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten. Derfor merker jeg dette innlegget som sponset.

For en ettermiddag vi har hatt! Som de første i Norge har vi fått lov til å se første og andre episode av den nye serien Dragerytterne som kommer på Netflix! Du kan streame serien allerede fra fredag 26. juni - vi er SÅ klare for episode 3 etter dagen i dag!


Vi hadde ordnet og ryddet huset klart til besøk, ellers ordnet de søte damene fra Netflix resten.


Dette var synet som møtte gjestene i gangen - selveste Astrid! I full størrelse, så "levende" at det nesten var som å ha en person der. Selv om hun var veldig stille da. :) 


Tannlaus, eller "Snusk" som han kalles, var selvfølgelig også med! 


Nydelig tapas og frukt servert av Hikken selv - eller i alle fall nesten. Han stod da der så fint og bød på seg selv. 


Etter maten ble Hikken med oss opp til TV-stua der vi fikk se på de to første episodene av Dragerytterne! Topp stemning! Sofaen ble full, og vi hadde lagt ut to madrasser på gulvet slik at alle skulle få se godt. Vi lurte på om de minste ville sitte stille nok til at vi kunne se begge episodene, men det var ingen grunn til bekymring! De satt med store øyne og fulgte spent med, og ville ha neste episode med én gang - kjempemoro! Episodene hadde også masse humor i seg, en perfekt blanding spør du meg. Kult laget, og spennende også for oss voksne å se på. 


Etter filmen var det ut å lete etter overraskelses-pose i hagen! Der fikk barna både en drage hver (Kroktann, Stormfugl og Tannlaus), tegneblyanter, fargeleggingsark fra serien, et skattekart og bittelitt godis. :) Alle var superfornøyde og dragene nærmest hoppet ut av pakningene sine! Til slutt fikk alle et dragetrener-diplom med navnet sitt på. En kjempekoselig ettermiddag har vi hatt, og jeg håper alle som kom hadde en flott opplevelse! Noen spurte til og med om ikke Netflix skulle overnatte hos oss, noe vi absolutt ikke hadde hatt noe i mot! Men de dro hjem etter endt opplegg altså. :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki