fredag 19. juni 2015

STORYTEL LYDBOK-APP

Jeg er medlem av Buzzador som gjør at jeg kan teste ulike produkter eller tjenester gratis. Du kan lese mer om det her. De siste dagene har jeg fått prøve tjenesten Storytel - en abonnementstjeneste der du kan lytte og lese ubegrenset til lydbøker og e-bøker via en mobil-app. Lydbøkene kan også lyttes til fra din datamaskin. Jeg har hovedsaklig brukt mobilen til å lytte, og syns det har fungert veldig bra. Barna har brukt det og hørt på barnebøker. Skolejenta er med på "Sommerles 2015" og har fått mange poeng fra å høre på lydbøker. :)

Det jeg liker spesielt godt med Storytel (som jeg har savnet hos andre lydbok-apper jeg har prøvd) er at du kan velge tid for sove-modus (fra 5 til 60 minutter), for eksempel hvis du hører på lydbok før du skal sove. Du kan også sette egne bokmerker for å huske hvor langt du har kommet. Det er enkelt å finne frem i appen, det er gode inndelinger og kategorier, og lettvint å legge bøker i din egen bokhylle. Seksåringen syns det har vært stas å lete seg fram til sine favoritter og bokmerke de. Så alt i alt er dette en tjeneste jeg kan anbefale videre! Liker du å høre på lydbøker? Og har du hørt om Buzzador tidligere? 

PS: Husk at du kan vinne utstyr fra Orange is the new black - klikk deg inn her og legg igjen en kommentar! 

Orginalfoto i dette innlegget: Mocup Bildemontage: Kikkis planet

2 kommentarer:

  1. Jeg ELSKER lydbøker. Og Storytell. Jeg hører så mye på lydbøker i perioder at jeg nesten mister kontakt med virkeligheten. Haha! ;)
    Alt blir jo greit å gjøre når man har en lydbok på øret - til og med kjedelig husarbeid!

    SvarSlett
  2. Hei Eli! Ja, det er virkelig genialt å høre på mens man holder på med noe annet som kanskje er litt kjedelig! Som for eksempel husarbeid! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki