torsdag 30. juni 2016

DEILIG Å VÆRE NORSK I DANMARK

Sponset: Sommerhuset i dette innlegget har vi fått rabattert pris på,
i samarbeid med Novasol.
 
Danmarksturen vår i år var ganske spontan. Vi har vært her nede på ferie tidligere, og hadde god opplevelse av det. Vi kjente vi hadde lyst til å reise ganske fort ferien startet, og begynte å søke på nett etter feriehus i Danmark. Vi hadde først tenkt å reise sammen med flere, men da de ble forhindret fra å dra, så bestemte vi oss for ta turen bare oss som familie. Vi tok kontakt med Novasol for å høre om de hadde noen ledige hus sånn "i siste liten". Og det hadde de heldigvis! Vi landet på et stilig hus rett ved vannet her i Assens.

 

Vi ankom sent på kvelden, så det var bekmørkt da vi kom. Veldig gøy neste morgen å våkne opp til den fantastiske utsikten vi har rett utenfor vinduene våre! Huset vi bor i er en del av et supersjarmerende område med masse like hus, tett i tett. Godt at det er husnummer ved dørene for å si det sånn! Sandstrand rett utenfor, men litt for mye vind og litt for kaldt i luften til at vi har lagt oss ned her. Vind betyr dragekjøring! Så det har vi gjort flere ganger, etter at vi fikk opp floka som du har sett hvis du følger meg på Snapchat. :D  

Ellers har vi vært på litt småturer rundt her, og sett litt på hva Assens har å by på. Størst suksess for oss er nok aktivitetsparken! Mange morsomme lekeaparater laget som en liten piratverden, treningsområde for voksne, basketballbane, fotballbinge, turnstenger og edderkopp-klatrenett! Sikkert mer også som jeg har glemt, men uansett veldig gøy for både store og små!

 

Mia koser seg aller mest med å leke med sand fortsatt. Er det litt grus eller steiner er hun også storforøyd. :) Legoland måtte vi så klart få med oss, mer om det i et eget innlegg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki