søndag 26. juni 2016

UT PÅ TUR


Vi er framme på Fyn i Danmark! Vi tok båt fra Langesund til Hirtshals som tok ca 4 timer. Jeg tør ikke anslå hvor mange timer vi brukte på ballrommet, men det gikk med endel tid der for å si det sånn. Barna storkoste seg - til og med bittelille Mia! Vi voksne var nok litt mer dempet i vår begeistring. :D Men så lenge barna er fornøyde, er vi fornøyde! Etter en lang, og bittelitt intens fergetur ankom vi dansk jord og feiret med å spille "Pinne for landet" etter barnas ønske - haha.

En kjapp stopp for kvelds på Mac'ern (som vi absolutt ikke har for vane), før vi suste sørover i øs-pøsende regn. Stemningen var likevel på topp i bilen! Regnet ga seg heldigvis, og klokken halv tolv var vi framme i stummende mørke, med tre barn som våknet på et blunk i baksetet. Så var det bare å komme seg inn i huset, re opp senger fortere enn svint, og få alle sammen i seng. Det gikk som en drøm! Alle sovnet søtt i sengene sine, og vi våknet til fantastisk utsikt fra soverommene neste morgen! Skal vise mer av det neste gang.

Må innrømme at jeg allerede har begynt å grue meg litt til fergeturen hjemover, med avgang kl 22 fra Danmark, og ankomst Norge kl 02.. Men det er maaaange dager til! Og vi skal gjøre masse gøy før den tid. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki