mandag 11. juli 2016

FERIEHUS PÅ FYN

Sponset: Sommerhuset i dette innlegget har vi fått rabattert pris på, i samarbeid med Novasol.

Jeg tenkte jeg skulle vise litt flere bilder og en liten film fra huset vi bodde i på Fyn i Danmark! Huset leide vi gjennom Novasol Norge, som var veldig behjelpelige med å finne et passende hus til oss. Det var romslig, med god plass til oss som familie. Luksus var det å ha tre soverom, slik at Mia fikk sove på eget rom, hun sover så mye bedre da. Så det ble avslappende morgener på hele gjengen - ordentlig feriefølelse!



Første etasje inneholdt gang, bad, og kjøkken med åpen løsning mot stue, med utgang til platting rett utenfor. I andre etasje var det et stort bad med dusj og boblebad, pluss tre soverom som alle var ca like store. To senger på alle rom, pluss at vi leide med barneseng til Mia. Standarden i huset var god, se bare på dette deilige badet!



Alle rom i 2. etasje hadde en enorm takhøyde! Veldig luftig og stilig. Utsikten fra baderommet ser du nedenfor. Det var god skjerming for vinduene, så det var ikke problem med innsyn hvis noen lurte på dét. :)



Her kan du se en kort filmsnutt fra huset, så får du et bedre inntrykk!

Herlig å våkne opp til denne utsikten fra soverommet hver morgen! Alt i alt hadde et supert opphold i dette feriehuset, og kommer garantert til å feriere på samme måte igjen! Flere bilder fra huset og området kan du se i dette innlegget. :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki