torsdag 14. juli 2011

I HUS!

Vi er kommet i hus! Flyttelasset kjørte vi på mandag, så nå har vi bodd i huset i fire dager - og på lørdag reiser vi på en ukes ferie! :) Vi har fått pakket ut veldig mye, men det er fortsatt mange esker som gjenstår. Mye skal monteres, for eksempel et helt walk-in closet - blir godt å få på plass! Håper det blir greit å få en ukes fri, for så å være klare til effektiv jobb i slutten av juli. Er i alle fall veldig glade for at vi fikk gjort unna flyttingen i ferien, i stedet for å flytte midt i august! 

I buskaset bortenfor hagen hadde forrige eier kvittet seg med en vissen blomst, men jeg så at det var en enslig kvist en som fortsatt levde, så den fikk komme inn i varmen hos oss. 
(Så lite peiling har jeg på blomster at jeg ikke vet hva denne heter en gang..!)
Blomst i flaske kjøpt i kaféen på Blafres butikk på Ekeberg, måtte en siste tur innom der før vi flyttet. Innkjøpene får jeg vise i et senere innlegg. 
Fluesmekker fra Rice måtte vi ganske kjapt gå til innkjøp av - hakket flere fluer her "på landet" enn i storbyen! Med ei jente på 2 år som helst ikke vil ha den minste flue i nærheten og legger merke til alle små flyvende vesner så er den grei å ha. 
Vi smekker de ikke forresten, bare hjelper de å finne veien ut igjen. 
Pappeske-bonanza var det før vi flyttet, men det er i grunn ikke mindre bonanza her i gården. Møbler som leveres i gigantiske esker må jo utnyttes som pappkassehus! Til stor fornøyelse for små i alle fall. 


I tillegg til pappkassehus koser vi oss ute med masse gress, trampoline, husker, sandkasse, sklie og hytte i treet! Trenger vi å si at både små og store har det som plommen i egget? 


Ønsker alle en fortsatt god sommer! 

6 kommentarer:

 1. Så spennende tid for dere! Gleder meg til å se mange flere bilder fra huset. :)

  SvarSlett
 2. Så hærlig :-) misunner dere en smule, drømmen om hus står høyt hær hos oss!
  pappeskehus er jo bare sååå gøy!
  Titt innom bloggen min, har en give away gående!
  Ha en fin kveld videre :-)

  SvarSlett
 3. Blomsten heter Hortensia ;) nyyydelig er de!

  Gratulerer så masse med nyhjemmet! Det er helt herlig å ha sitt eget hus og sin egen hage! Mer enn nok plass å romstere på er en stor fordel når man har barn :)

  SvarSlett
 4. Ah, høres fantastisk ut. D blir en fin sensommer på Nøtterøy for dere tenker jeg :-)

  SvarSlett
 5. Grattis med nytt hus :) hvor ligger huset ?

  SvarSlett
 6. Hei!
  Håper dere koser dere med ferie, og du kan selvfølgelig gjerne låne fra DRIKK MER vann-innlegget mitt! Det er bare veldig hyggelig. Jeg er så fornøyd med plakaten, og barna tar det med vanndrikking veldig seriøst nå, hihi! Lykke til med videre innstallering i huset, ser supergøy ut med pappeskehus, husker jeg digget det som barn!
  Klem fra Anne

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki