lørdag 2. juli 2011

PAKKING

..eller pappeske-bonanza som jeg liker å kalle det. 
Her hjemme er det pakking for alle penga (eller noe sånt) og flytting nærmer seg med stormskritt! Om ti dager flytter vi til nytt hus - Åh som vi gleder oss til bedre plass! Og hvert sitt rom til ungene, de siste ukene har Tobias sovet på kontoret stakkar, ellers har det bare vært tullball og gråt før natta. 

Nå sovner de begge godt i sin egen seng, og det blir ennå bedre for de å få et eget rom! Milly gleder seg masse til det rosa rommet sitt, og sier det til alle som vi snakker med om flyttingen. "Ny hus i Tøjsbeig, Milly ha josa jom, Tobias ha blå." :)

Gleder meg masse til å komme i orden i nytt hus, og vise dere som kikker innom her på bloggen! Min kjære sa her om dagen, at det er vel bare på grunn av bloggingen at vi skal flytte, så jeg har noe mer å blogge om - hehe! Om et par år når jeg har blogget om alle rom et par ganger så er det vel tid å flytte igjen, mener han. Vi får nå se på det. 


Har så mange tanker i hodet om løsninger i huset, vi er nødt til å skjerpe oss når det kommer til rot og system. Altså mindre rot og mer system. :) Har gått igjennom og kastet masse gamle papirer i dag, føles bra! 

Vet ikke hvor mye blogging det blir fremover, men satser på at det kommer noen små drypp innimellom, til tross for at ferien er i gang. 
Ønsker dere alle en god helg! 


Alle bilder er inspirert av pappeske-bonanza'en, og alle bilder i innlegget er lånt fra Anton Tang sin hjemmeside - han som tar bilder av "tiny cardboard people" - er de ikke nydelig søte? 

11 kommentarer:

 1. Så kuule bilder!! og spennende med husovertakelse! Er det et hus dere har bygd selv?

  Ha en fin lørdag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei! Vi har ikke bygget selv, huset er fra 1950, men bygget på og pusset opp fra 2000 og utover. Så det er hverken spesielt nostalgisk eller nymoderne, bare sånn midt i mellom. :)

  SvarSlett
 3. Stilege bilete. Og så spennande å skulle flytte. Me skulle visst også ha gjort det, for då hadde ma kanskje fått nokre betre system her heime. Men det er jo noko me kan bruke sommaren på, he he. Uansett - masse lukke til med flyttinga.

  SvarSlett
 4. driver på med pakking og rydding selv, så føler med dere ;D det er jo sååå kjedelig, men blir bra når man er vel i hus og alt er ferdig :) kjempesøte pappeskefigurer *♥*

  SvarSlett
 5. Moro og spennende med flytting!!!
  Er alltid deilig å komme igang liksom...Og ENDA deiligere å se "slutten" på alle pappeskene og løftene ;)

  GOD HELG TIL DEG VENNEN :)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 6. Lykke til med pakking og flytting! Gleder meg til å se det nye huset :)
  klem fra Hedda

  SvarSlett
 7. Kule bilder!
  Håper pakkingen går bra...
  Tenker det blir spennende å flytte :)
  Lykke til!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 8. Lykke til med flyttings. Vi komme ikke nedover i sommer nei, men får håpe det ikke blir så veldig veldig lenge til. Takk for bildet og, det er kommet i ramme og på veggen på kjøkkenet. Blir nok et blogginnlegg med det i snart :-) Gleder meg til å se hvordan dere får det i det nye huset. Tror det blir fantastisk. De første årene blogger du om huset, og når du er ferdig så starter oppussing eller maling og sånt, og da blir det ny runde bloggings vettu :-)

  SvarSlett
 9. Morsomme bilder! Lykke til videre med pakkingen! Og etterhvert med flyttingen! God lørdagskveld!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 10. Huffda, ja der ser du, ikke alltid jeg følger helt med;))
  Uansett, fiiine plakater i butikken din ♥

  Kos dere med pakkingen, høres kjempekjekt ut og flytte til noe nytt;))

  Klem Line

  SvarSlett
 11. Lykke lykke til med pakkingen! Gleder meg helt vilt til å følge med videre. (i dine nye rom) hehe.

  Mannen har spurt meg om det er pga bloggingen at jeg stresser sånn med å få ting ferdig. Kan ikke være noe annet enn bare positivt i det vel? ;)

  Ha en herlig søndag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki