onsdag 24. august 2011

ROLLIE POLLIE

Så morsomt flere kommenterer at vi pusser opp på innlegget under her - det gjør vi heldigvis ikke! :) Vi har flyttet rett inn i et fint, ferdig, gammelt hus, uten de store oppussingsprosjektene, men likevel tar det lang til å komme seg i orden. :) Selv om det er mye å rydde, pakke ut, sortere og organisere er det fint med andre prosjekter innimellom. Nå har jeg kommet over "The Rollie Pollie" hos bloggen m a d eUngene trenger noe å sitte på i tv-stuen, noe enkelt som de kan sette seg i selv, og flytte rundt på. Så er jeg usikker på om dette er et uoverkommelig prosjekt, eller om det faktisk er gjennomførbarn for en symaskin-amatør som meg.. Noen puter har jeg jo sydd, men aldri noe så stort! Hadde vært utrolig gøy å få til.. 


Kunne lett ha vært mine to små, men bildet er altså lånt fra m a d e

Noen som har laget noe lignende og har erfaringer?


Har vurdert Cocoon Couture sine bean bags, men så koster de jo endel, og vi måtte jo hatt en til hver av disse to små. Får se om jeg er like effektiv med mitt sy-prosjekt som damen bak bloggen Hapel, som har malt sitt kjøkkenbord i en fei både i en og to ganger den siste uken. :) Forøvrig en nydelig, sjarmerende blogg, full av liv! Ta en titt hvis ikke du har vært innom der før! 

11 kommentarer:

 1. Å sy en sekkestol fikser du lett! (Laget et innlegg om den jeg har sydd i dag.)

  SvarSlett
 2. Så fine disse var!! Jeg sydde om en saccosekk.... To rundinger og en bred stripe... Det var ikke vanskelig :)
  Her er link til min :)
  http://sigynsverden.blogspot.com/2010/09/extreeme-makeover-saccosekk.html

  SvarSlett
 3. jeg tror også du klarer det :-)
  og Stoff & Stil har både mønster og innhold/fyll - jeg har ikke prøvd det selv - bare sett det i butikken :-)
  så om du er usikker , kan jo et kanskje være til hjelp ? :-)
  Lykke til :-)

  SvarSlett
 4. Hei igjen :-)
  Bare ett lite tips :

  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?
  de har litt klær til dame også :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har også planer om å lage noe sånn stolgreier. Mange fine! Stum av beundring for disse effektive damene som får ting gjort! Vi får glede oss over det vi får tid til :)

  SvarSlett
 6. Klarer du puter, klarer du disse!

  Skulle tro du har både evnen til å holde orden på litt flere deler, og armstyrken til å løfte dem?

  Jeg har ikke sett MADE-mønsteret, men "traff på" en hel parade av lignende sekkestoler på et bibliotek en gang - de fleste laget av nybegynnere på sykurs.

  SvarSlett
 7. Du klarer det helt sikkert!! De ser kjempeflotte ut. Lurt med håndtak så de kan dras rundt! Tusen takk for hygglige ord om bloggen min, det setter jeg stor pris på! Men jeg er ikke effektiv bestandig altså, bare så det er sagt :-D! Klem fra Anne

  SvarSlett
 8. ikke dumt...sånne kunne mine to trenge også, greit med noe som er lett å flytte rundt på :) *♥*

  SvarSlett
 9. Så stilige de var! Takk for blogg-anbefalinger! Du får sikkert til å sy slike ja ;D Men hva skal du fylle den med? Isoporkuler? Nå ble jeg inspirert til å lage slike jeg og! :) fin dag til deg!

  SvarSlett
 10. Hei igjen :) Den digre sekkestolen jeg sydde slukte 2 og en halv til tre sekker med kulefyll fra Stoff og Stil. Størrelsen ble bestemt av bredden på stoffet fra IKEA...Disse med håndtak var smarte, da, kan være greit med noe å dra i!
  Lykke til!

  SvarSlett
 11. Hei! Jeg har laget et lite innlegg om deg på bloggen min - håper det er ok? Jeg kjøpte en superfin plakat hos deg i sommer - og den liker hele familien så godt! God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki