torsdag 24. november 2011

ADVENTSTAKE

Ser så masse fin advent- og juleinspirasjon runtomkring! Mange blogger skriver om adventskalendere og adventstaker. Hos oss går vi for en helt ordinær sjokoladekalender, en til hver av de små, så den jobben slipper jeg i år. Har så mye annet å holde på med, så tiden strekker rett og slett ikke til. 

En ting jeg HAR fått tid til å ordne er adventstake, det må vi jo ha. (Og ny vinter-header på bloggen! Er litt i sort/hvitt modus for tiden) Har blå/turkis pynt i hus foreløpig, så kommer det litt rødt etterhvert. Syns turkis og rødt passer godt sammen jeg - er det bare meg? Den blå, tomme rammen ble spraymalt tidligere i høst, så har den bare blitt stående uten innhold. Og nå syns jeg det er helt fint og naturlig å ha en ramme stående uten noe i. :)

Skjenken fra loppis har blitt et utrolig naturlig sted å pynte og ta bilder av ting - jeg liker den så godt! Til og med uten å ha gjort noe med den, hadde tenkt å male den i utgangspunktet. Enn så lenge får den stå som den er. 

Rimelig variant av adventstake dette, kjøpte kun nye lys på Rema 1000, og et brett til 20 kroner på gjenbruksbutikken. Tråd og knapper hadde jeg liggende. 

 Nummer i metall fra Jotex, tror jeg betalte 10 kroner for alle fire. 


Bøkene til venstre i bildet har jeg en plan for, jeg skal vise mer når det er klart. 
Kvisten fant jeg på bakken utenfor gjenbruksbutikken, nå har den fått kommet inn i varmen hos oss. 

En nydelig sjarmerende og rar snømann som jenta vår laget i barnehagen i fjor. Den har kun ett øye igjen stakkar - burde kanskje prøve å skaffe den et til? 


PS: Avgjørelsen (som jeg skrev om i forrige innlegg) er tatt - jeg valgte bort det trygge, og velger å gå ut i det ukjente. Wæ! Så får vi bare håpe det ordner seg - og det gjør det jo som regel for snille jenter? :) 


PPS: Tusen takk for fine kommentarer og mailer i det siste! Og bestillinger i Epla-butikken! Har laget flere spesialbestilte trykk de siste dagene (når noen vil ha egne farger eller navn på plakatene), det er så utrolig GØY! 

10 kommentarer:

 1. Oh så tjusigt det var med knappar som dekoration! Tack, tack för tipset! :-) (Hej, förresten, bäst att hälsa lite artigt. Det är visst första gången jag är här, men jag är väldigt säker på att jag kommer tillbaks! :-)

  SvarSlett
 2. God kveld! Så fine bilder! Jeg synes skjenken er fin som den er, og er helt enig i at turkis og rødt passer fint sammen :-)! Herlig sjarmerende snømann, hihi!
  Så spennende at du har valgt det ukjente, du er tøff, lykke til!!!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 3. åh, jeg koser meg sånn her inne! liker stilen din! og adventsstaken ble veldig fin! lykke til med det spennende valget du har tatt! husk,om man står trygt og godt plantet med begge beina i bakken, er det ikke lett å komme seg videre...

  god helg!

  SvarSlett
 4. Nydelig dekorasjon. Det ser virkelig hyggelig ut hos deg. Ha en fin fredag og helg! :)

  SvarSlett
 5. Å, dette var KNALLFINT! Fikk litt hjertebank jeg nå. Jeg elsker jo blått, og nå angrer jeg nesten litt på at jeg har pakket det blå vekk for vinteren. :)

  Så spennende tider for deg da. Jeg er sikker på at du klarer deg bra uansett hva du har valgt å fortsette med. Du er jo så flink!

  SvarSlett
 6. Ble litt forelsket i den skjønne snømannen, synes han er kul med ett øye jeg ;) *♥*

  SvarSlett
 7. Så koselig adventsstake. Tenk at adventen banker på døren allerede, og snart venter julen rett rundt hjørnet.
  Jeg har funnet frem litt julemusikk å høre på mens vasker og pusler hjemme i dag. Koselig! :)
  God helg til deg og dine!
  KLEM

  SvarSlett
 8. Du, det var det jeg håpet du ville velge... heia deg!!!

  Og jeg tror at jeg kommer til å herme etter den knappepyntvarianten når jeg skal ordne adventsstaken i morra. Kjempefint! Jeg digger lyseblått/turkis og rødt.

  SvarSlett
 9. Kjempefin adventsstake - og sjarmerende sjenk. Jeg tar meg i å male gamle ting - for så å kjøpe noe nytt i naturtre ...!

  Spennende tid framover for deg - og artig at du fulgte magefølelsen - man angrer jo mest på den man ikke gjorde, er det ikke sånn, da?

  God adventstid - klem fra Bente.

  SvarSlett
 10. Herlig blå advent hos deg ♥
  Og så spennende, gleder meg til å høre hvordan tingene utvikler seg fremover for deg :)

  God adventssøndag!
  Signe

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki