søndag 27. november 2011

Første søndag

I dag har vi, som så mange andre, tent det første lyset i adventstaken! Jenta vår har gått og sunget på "lys alene"-sangen hele dagen, og vi måtte tenne lyset OG synge sangen til både frokost og middag. 


Jeg har hentet frem kassene med julepynt fra kjelleren i helgen, og så smått begynt å fordele røde detaljer rundtom i huset. Vi har jo bare pyntet en leilighet tidligere, mens nå skal et helt hus til pers! I år blir første året vi skal ha eget juletre, så vi må faktisk gå til innkjøp av både julekuler, juletrefot, -belysning stjerne til toppen. 


Julestjerne til å ha i vinduet har vi heller ikke, men jeg vurderer å vente til over nyttår, og kjøpe på salg. Er ikke SÅ krise at vi ikke har akkurat det i år tenker jeg. Vi har mye annet fint lys som jeg kan vise senere.. :)


Ønsker alle som titter innom en god start på en strålende ny uke! 

9 kommentarer:

 1. Så fin adventsstake dere har! Synes det er så gøy å titte rundt i blogglandia ikveld å se det store havet av forskjellige "staker".
  Elsker de hvitsprayede blikkboksene du har svibler i! Nydeligt!

  Klemmer Silje

  SvarSlett
 2. Så flott adventsstake, knappene var stilig detalj.

  SvarSlett
 3. Så fin advenststake! Så ren og enkel men likevel nydelig! Jeg også har så smått hatt frem litt rødt her og der. Hvorfor vente med å sette det frem helt inni julen, det er jo mye kosligere å ha det fremme en hel månded! ;) Gleder meg til å se julen hos dere! Ha en fin start på uken i morgen!

  klem
  Sybell Agathe

  SvarSlett
 4. Liker den enkle adventsstaken, det enkle er ofte det beste:)
  Så spennende med eget juletre for førstegang.
  Ei fin ny uke ønskes fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Jeg liker den enkle adventsstaken, også veldig godt. Fint er det med adventstiden nå. Ha en fin uke.
  allesistgut

  SvarSlett
 6. Så morro med et helt nytt hus å dekorere :-) Juletre er stas og jeg gleder meg til å få pynta vårt når det kommer i hus. God god førjulstid!

  SvarSlett
 7. Veldig fin adventsstake! Og adventsstjerner, nei det har ikke vi hengt opp heller. Har en maler som stadig er i vinduskarmene mine så det får vente til han er ute av huset.

  SvarSlett
 8. Så fin en adventstake!
  Har sett mange hittil og synes din
  er en av de fineste. Liker det enkle!

  Har en del av de blikkboksene. Tror
  jeg må ta en tur med spraylakken jeg også.
  Det er så fint! ;)

  Stor klem!

  SvarSlett
 9. Hei, god plan du har. Jeg handler også det meste etter jul. Men har problemer med å balansere det gammeldagse med det nye. Liker jo egentlig det moderne, men barna synes jul er røde nisser. Vanskelig detta.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki