onsdag 30. november 2011

JUL I STUA

HELT klare for jul er vi ikke, men litt rødt har det blitt i stua. 

Inspirert av fineste Høytrykk har det kommet opp snøfnugg på veggen min, se Trines fine stjerner ved å trykke herNysydd pyte med gammelt IKEA stoff, gjenbruk av en gammel duk på baksiden. 
Lysfatet i vinduet er fra loppis, har fått en runde med sort spraymaling. Syns det var litt "julete" med de hjertehullene. Den søte lille syngedamen er fra Momiji så klart. :) 

4 kommentarer:

 1. Nydelig med stjernene. Og pyte er jo veldig fin også. :)
  Ha en fin torsdag!
  allesistgut

  SvarSlett
 2. Så fint det ble med snøkrystaller! Har du klippet dem ut eller punchet dem ut? Fin pute du har laget også! Og takk for link, fine du! :)

  Ha en god start på julemåneden. Ikke mye som minner om vinter ute, men jul blir det vel likevel om ikke altfor mange dager. :)

  SvarSlett
 3. Veldig søte snøkrystaller. Må visst klikke meg inn til høytrykk og se mer på de, det er en foreløig ukjent blogg for meg. Men jeg elsker å oppdage nye blogger så takk for tips. :)
  Fin-fine puter du har laget deg også. Koselig med noe nytt i disse førjulstider.
  Ha en fin desember.
  KLEM

  SvarSlett
 4. I dag kom plakatene i posten, og de var så fine!! Gleder meg til å henge dem opp på rommene til jentene etter julaften. Og tusen, tusen takk for de fine gavelappene! Kaffe og snøkrystaller er bra! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki