lørdag 5. november 2011

SOFA PÅ PLASS

I dag har vi hatt den tredje feiringen av treåringen her i huset! Har lovet flere bilder av pynt, så det håper jeg å få sortert og vist i morgen kveld. Nedenfor ser dere bilder av vår gigantiske sofa (og litt bursdags-pynt) som er på plass på TV-stuen! 

Girlander av papir-ringer, sydd sammen på maskin - superenkelt og dekorativt! Kommer definitivt til å lage flere slike, i alle fall en i blått til lillegutt sin bursdag til våren. Pom-poms laget av silkepapir. Jeg skal definitivt male disse veggene (med tiden) - nå er det en litt ubestemmelig, dus, beige-gul farge. Ennå mer sikker på maling har jeg blitt etter å ha sett Prydelig sitt kjøkkeninnlegg i dag! SÅ fint med hvitt syns jeg, og råfine farger, turkis og mint! Jeg vil helst ha det akkurat sånn - HELT etter min smak..! :) 

Fortsatt god helg! 

PS: Tusen takk for fine kommentarer om soverommet vårt i forrige innlegg! Gøy at flere liker innslag av litt knæsje farger! :) 

6 kommentarer:

 1. Hei venn!

  Koselig stue. Deilig med gigantisk sofa da! ;)
  Skjønner deg med hvite vegger. Når vi flyttet inn i huset her var det et must for meg. Er så enkelt å dekorere med andre farger da. Alt kommer til sin rett. Så her er alle vegger i 1. etg malt hvite. Nå mangler bare kjelleren og kjellerstua malerkosten... Men, det tar nok sin tid - litt lei av maling ;)

  Så utrolig fint du har pyntet. Skulle gjerne hatt slike girlander av papir-ringer... Takk, for tips. Kanskje jeg skal lage noe lignende til lillemor sin 2 års bursdag :)

  Ønsker deg en fin søndag!

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Vad härlig soffan ser ut! En sån stor skulle vi också behöva, för det är alltid trångt och konkurrens om platserna här hemma. :-)

  SvarSlett
 3. Liker den der sofan!!
  Og søtt med pompongene!
  Liker også soverommet, tenkte jeg skulle få ryddet litt og ta bilder snart jeg og, før det er for sent!!

  SvarSlett
 4. Å, det er så fint med pomponger :) gøy at du likte kjøkkenet! Den innerste stua med den grønne sofaen er malt i fargen Kjerne fra jotun, forresten. Litt lys grå.

  SvarSlett
 5. Ah, deilig stor sofa. Kommer gjerne å henger-slenger litt i den en dag :-) Og gratulerer med overstått 3 års bursdag :-)

  SvarSlett
 6. Så morsomt! Vi har nesten helt lik sofa. Dvs. den er helt lik bortsett fra at du har et hjørne mer enn meg. Det er deilig med stor plass i sofaen :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki