onsdag 28. mars 2012

SNART BURSDAG

På fredag fyller vår store, lille gutt 2 år! På søndag skal vi ha familieselskap, så da ordner vi og pynter litt denne uka. Det er så koselig! Jeg er veldig glad i å bruke det vi har i huset, og prøver å ikke kjøpe så mye nytt for hver gang. Fargene som skal gå igjen blir blått, så her har jeg pyntet noen glassvaser med tape i blåtoner. 
Vimpler til å pynte muffins med er også klart, Milly og jeg laget disse i helgen.  Når to små 3-åringshender skal være med å lage blir ikke alt helt i vater alltid, men det syns jeg bare er morsomt! Syns også det er viktig at hun lærer at hennes måte også er bra, at jeg ikke alltid skal fikse det til slik jeg ville gjort det. Derfor noen litt skjeve, sjarmerende vimpler denne gangen. :) Kjempekoselig å gjøre sånne ting sammen! 

______
This Friday our big, little boy turns 2 years! On Sunday we will have family celebration, so we do some decorating this week. It's so nice! I am very fond of using what we have in the house, and try not to buy too much new stuff new each time. The color will be mainly blue, so I've decorated some glass vases with blue tape.

Small flags to decorate the cupcakes are ready, Milly and I made these this weekend. When two small 3-year-old hands are joining and creating with me, everything is not perfectly straight, but I think that is just fun! Therefore, some slightly crooked, charming mini-flags this time. :) 

5 kommentarer:

 1. Det er så stilig å pynte opp med tape! :) Og de blåfargene var jo aldeles nydelig! ;) Skjønne vimpler, enig med deg at hun får ta del hun også! Lykke til med guttebursdagen! :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Tape er moro! :)
  Likte så godt de vimplene..
  Har gjort slikt på kubbelys en gang - er så dekorativt!

  Masse lykke til med bursdag, det er så gøy! :)

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 3. Så fine vasene ble! Og veldig søte muffinsvimpler! Koselig å gjøre sånne ting sammen. :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Å, gjett om det kommer til å bli en superfin bursdagsfeiring da! :) Så lekkert med tapen! :D Det blir ikke alltid som mammaen har tenkt her heller, når 3åringen skal hjelpe til. Det blir som oftest mye mer sjarmerende:)

  Gratulerer med 2åring i huset! :) Kos dere masse til helgen :)

  SvarSlett
 5. å så fine de ble. Koselig å gjøre slikt sammen ja! Herlig!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki