søndag 11. november 2012

FARSDAG

Jeg husker godt den første farsdagen "vår", for fire år siden. Vi hadde vært foreldre en drøy uke da dagen kom. Husker det var både snodig og stas å lage kort fra jenta vår til pappan sin. Som tiden flyr. I dag har både hun og lillebror vært med å tegnet tegninger og ordnet - til verdens beste pappa. Jeg er så takknemlig for at min mann er en sånn super pappa. Som kan tulle og tøyse som ingen andre, som orker å herje, løpe, løfte, fly og leke gjemsel, butikk og kjøre med lekebiler, mye mer enn jeg orker. Han leker til og med med dukker innimellom, selv om jeg tror ikke det er favoritten. :) Samtidig er han trygg og stødig, og alltid tilstede for ungene. Han er bestemt og tydelig, og er flink til å snakke alvorlig med de når det trengs. Kunne ikke ønsket meg en bedre pappa til ungene våre! ♥ 

De som følger meg på Instagram (@kikkisplanet) kunne på lørdag se at jeg hadde fått en pakke i posten fra Hviit, men jeg kunne jo ikke avsløre hva som var inni pakken. Den var nemlig til far i huset, og ble åpnet i dag, så her ser dere innholdet! Krus med typografi fra 1937 av Arne Jakobsen. Som den grafiker og typografi-geek som jeg er så er jo disse midt i blinken! Så da ble det både ett på meg og ett på mannen. ;) Lurer veldig på å kjøpe til ungene til jul også, de syns jo det er kjempestas med sin egen bokstav.. Kanskje kalendergave på julaften? Koppene passer også supert sammen med serviset vi fikk i bryllupsgave, så det var jo en herlig bonus! Serviset heter White linen og er fra Tilbords. 

Hverken pappa'n eller jeg har vært helt i form i helgen, men han fikk sove lenge mens jeg og ungene laget frokost/lunsj. 4-åringen ville hjelpe til å ordne til lunsj, og trykket ut hjerte- og blomsterost - det er stor stas! Ellers har vi bare brukt dagen til kos og avslapping; vært en tur i skogen i regnværet, samlet litt kongler og pinner, spist søndagspizza, sett på Peppa Gris og lekt Lynet McQueen - ja, det vanlige. :) Håper du også har hatt en fin farsdag! 

3 kommentarer:

 1. De er så fine de koppene! Jeg også er hekta på typografi. Jobber som grafisk designer og elsker de jobbene der jeg får brekke tekst hehe:) Jeg må si som deg at jeg er veldig glad for å ha funnet bloggen din også. Digger stilen og illustrasjonene dine.

  SvarSlett
 2. Flotte kopper, de er fantastiske gaver! Har vurdert å skaffe meg sånne, men er forelsker av hank... ;P Hehe.

  Artig ide å kutte osten i former :)

  Mathea Cornelia

  SvarSlett
 3. Heia;) Kjempefin gave:)Fin onsdag til deg;) Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki