fredag 12. april 2013

3-ÅRS BURSDAG!

Dere som følger meg på Instagram (@kikkisplanet) har sett at jeg holdt på med bursdagsforberedelser i forrige uke, og i kveld fikk jeg endelig lagt ut de ordentlige bildene jeg tok. Tema for bursdagen var "Lynet McQueen" som er superstas for 3-åringen vår om dagen! Det var en skikkelig guttebursdag, med alle gutta fra barnehagen pluss noen kamerater. McQueen-krone fikk han i barnehagen, og i år ville han faktisk ha den på seg i motsetning til tidligere år. :)

Lillegutt Storegutt bestilte Lynet-kake for flere måneder siden, så da var det bare å gjøre et forsøk på det! Må innrømme jeg gru-gledet meg litt til å starte. Jeg er glad jeg hadde laget Hello Kitty kaken tidligere, så jeg visste litt hva jeg gikk til med tanke på jobb med marshmallow-fondant (Jeg brukte denne oppskriften fra Cacas, men måtte ha i MYE mer melis). Det var i grunn ikke så vrient å få til kaken, det bare tok endel tid og litt pirkearbeid. :) Jeg har sett flere oppskrifter på nett, jeg gikk hovedsaklig ut fra denne da jeg laget min kake. Tobias var SÅ fornøyd og stolt av kaken sin, og da er liksom all jobbingen verdt det med én gang. 

På duken klistret jeg hvit gaffa-tape, så det skulle se ut som en vei - så klart. De små glassflaskene får jeg ofte spørsmål om, de er juiceflasker fra Nestle som jeg har fjernet etiketten på. Vi bruker de masse, både til hverdag og fest her hjemme. Klistremerkene har jeg bestilt fra Moo, og de holder seg utrolig bra til og med etter flere runder i oppvaskmaskinen! Røde papptallerkner fra Nille. Servietter fra Europris tror jeg det var, sugerør fra Søstrene Grenes. Rundt og oppå kaken pyntet jeg med stjerner og bokstaver, former bestilt fra Cheap cookie cutters. Pom-poms er også bestilt på nett, fra Pom-poms for parties på Etsy. Ble mye info her, men håper det kan være til nytte og inspirasjon til andre barnebursdager! 

Ønsker alle som er innom en god helg! 

6 kommentarer:

 1. Du har sa vakkert hjem ! :) Kaken var helt utrolig! super bursdag :) Gudmundur og oss andre gleder oss til i morgen :)

  SvarSlett
 2. Å, dette er sååå fint! Heldige bursdagsgutten!

  SvarSlett
 3. Happy B-day! Wszystkiego najlepszego! ;)

  SvarSlett
 4. Så fint du ordnet i stand! Stilig kake. Gratulerer med store lillegutt

  SvarSlett
 5. Den kaka var jo bare helt utrolig kul!
  Fikk bare sjørøverskuter og fotballbaner gutta her da de var små... Denne hadde nok falt minst like mye i smak ;)

  Vel overstått bursdag og gratulerer med stor gutt :)

  SvarSlett
 6. Kikki! Du er ein mester på å pynte til fest! Her er det mykje inspirasjon å hente :)

  Klem frå fest-entusiasten

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki