mandag 15. april 2013

PYNT OG DEKOR

Viser litt flere bilder fra bursdagsfesten forrige helg. Favoritten til treåringen er jo Lynet McQueen, så jeg prøvde å holde meg til fargene rødt og orange, i tillegg til sort og hvitt, som er anvendelig til det meste. Jeg skrev litt om hvor jeg hadde kjøpt ting i forrige innlegg også, om du vil ha mer info kan du kikke der. :)

Siden tema var biler bakte jeg (i tillegg til Lynet-kake) for første gang sitronkjeks, formet som - ja nettopp - biler. Hadde endel fondant igjen fra kaken, så jeg stanset ut bilformer av restene og brukte på noen av kjeksene, jeg syns det ble litt morsomt, og faktisk veldig godt! Vi serverte chips i små kopper til hver. Jeg fant enkle, hvite pappkrus som jeg pyntet med litt tape og sort/hvite sirkler som jeg hadde printet ut - mye billigere og mer raskere enn å lage egne bokser! 

I kveld har jeg også trukket en vinner av Kubus Bowl, og den heldige ble: Vibba med bloggen Interiørbazar! Gratulerer! Og TUSEN takk for alle som har lagt igjen kommentarer og fine ord det betyr mer enn dere tror! Spesielt velkommen til nye følgere også! Kom gjerne med innspill på ting dere ønsker å lese eller vite mer om. Det har vært en overveldende respons, så tusen takk til alle dere som tok dere tid til å skrive! Jeg skal finne tid til å stikke innom dere som har blogg, jeg syns det er veldig gøy å finne ut litt mer om hvem dere er som følger bloggen min. Ønsker deg en fin uke videre! 

7 kommentarer:

 1. Disse bursdagsdetaljene er bare helt herlige! Og heldige Interiørbasar :))

  Jeg gleder meg til å følge med deg videre både her og på instagram :)

  Ha en videre deilig uke!
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Weeeeeee!!! Nå ble jeg kan glad!!! Tusen tusen takk, og jeg som aldri vinner noen ting! Å hjelp så gøy og denne gleder jeg meg til å få!

  Og du så mange herlige bursdagsdetaljer! Du er kjempeflink og her fikk jeg mange tips!

  Tusen takk igjen og en fin dag til deg flinke :-)

  Klem Vibeke

  SvarSlett
 3. Herlig tema og farger til barnebursdagen deres <3
  Pappkrusene var min absolutte favoritt.

  Takk for at du deler dine flotte tips med oss! :)
  Ha en kreativ og fin uke.

  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 4. Stilig tema for barnebursdagen! Og kaka var bare superkul! :) de sitronkjeksene? Er de enkle å lage? Jeg sitter å planlegger dåp, så liker herlig innspirasjon som dette!! Fin uke til deg! Klem

  SvarSlett
 5. Jeg tar bølgen for bursdagsopplegget ditt.
  Du er rå!! Låv it!
  Klæm

  SvarSlett
 6. gratulerer til heldig lassen-vinner!

  og DET får man si var gjennomført og flott bursdagsbord!

  god helg til deg
  klem fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 7. For en utrolig fin og gjennomført bursdag! Du er dyktig! Bøyer meg i støvet!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki