mandag 16. mars 2015

BADETØY???

#Sponset. Kikkis planet har et langtidssamarbeid med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten, derfor merker jeg dette innlegget som sponset. Reise og opphold er betalt av Netflix. 


Forrige uke var jeg så heldig å oppleve en dag på SPA! Netflix inviterte til et arrangement på Grand Hotell i Oslo i forbindelse med lansering av den nye serien "Unbreakable Kimmy Schmidt". I mailen dagen før stod det plutselig "ta med badetøy" og jeg må innrømme at jeg friket litt ut et sekund - det er ikke drømmescenario for en trebarnsmor, kun seks uker etter siste fødsel!! :) :) :)

Jeg dro inn til hovedstaden med minstemor Mia, og forventet ikke så mye tid og avkobling for meg selv, men gledet meg til å treffe andre bloggere og Netflix-teamet. Skal si jeg fikk både i pose og sekk! Toppetasjen på Grand, baren Etoile, var pyntet i ekte Kimmy Schmidt farger. Har du sett serien så vet du at det er fargerikt! Jeg fikk en velkomstdrink og tid til å prate litt med de andre før jeg fikk TO spa-behandlinger hos Artesia Spa: Ansiktsbehandling og skulder- og ryggmassasje! Jeg slapp heldigvis å sprade rundt i badetøy.. ;) Det var bare avslapping, og jeg fikk virkelig senket skuldrene. De søte Netflix-jentene passet på Mia mens hun sov. Hele dagen var rett og slett topp stemning, herrrlig spa og nydelig mat! Veldig gøy med en slik opplevelse, helt utenom det vanlige! 

Her har vi hatt en koselig helg! På fredag var det mini-kino her på øya, i allaktivitetshuset rett ved oss, så vi bare ruslet ned dit. Barna kunne kjøpe vafler, popkorn og saft i kiosken - kjempesjarmerende og utrolig stas! I går overnattet de to eldste hos Besta i nabohuset, de synes det er så stas, og koser seg maks hos sin fantastiske Bestemor! På søndag var vi på teaterfforestilling hvor to av niesene mine bidro i stykket "sommer i Tyrol" - kjempegøy! 
Håper du har hatt en god helg! 

2 kommentarer:

  1. åh så fantastiskt! Det er deg vel unt :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk, søte Fabelaktig! :) Var en utrolig deilig avkobling!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki