søndag 15. mars 2015

GJESTEBAD


På tide med en ny oppdatering fra huset - beklager at det er langt mellom, jeg et at det er flere som gjerne vil se mer! Det er bare masse småting som gjenstår på mange steder, så det føles ikke helt bloggbart ennå.. :)

Her er noen bilder fra gjestebadet vårt i 1. etasje. Her har vi tatt en gammel skjenk og malt med bengalakk så den skal kunne stå i et rom med mye fukt. Fargen er den nydelige Minty Breeze fra Jotun - vi er så fornøyde med valget vårt her! Det ble egentlig en hastverksløsning - opprinnelig hadde vi tenkt å snekre vår egen hylle-løsning av benkeplater. Men så fikk vi plutselig beskjed mot slutten av en uke at rørlegger skulle komme på mandag for å montere vask og koble rør, så da måtte vi ha noe på plass sporenstreks! Da sjekket vi Finn.no, fant en passende skjenk i nærheten, dro og kjøpte den, og fikk pusset og malt i en fei. Siste strøk malte jeg kvelden før rørleggeren kom.. :) 

Selv om det ble denne løsningen litt i siste liten, så er vi superfornøyde med slik det har blitt! Masse plass til oppbevaring, og jeg liker kontrasten mellom det gamle og velbrukte i et helt nytt hus. Har fått SÅ mange kommentarer fra folk som er innom også, som syns det er veldig kult, det er morsomt. 

Legger dette innlegget med som bidrag i NIB sin utfordring for mars!

6 kommentarer:

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki