onsdag 26. august 2015

FERDIG MALT HUS!

Her kommer endelig en oppdatering fra utsiden av huset vårt! Vi flyttet inn hit i desmber i fjor, og da var det bare grus rundt hele huset. Innlegg fra før jul, og området rundt huset kan du se her.
Her er utsiden av huset vårt etter at vi flyttet inn, og noen bilder fra fiksingen utenfor! I sommer har vi altså klart å male hele huset, med TO strøk! Fargen heter Labraror og vi har brukt Drygolin pluss dekkbeis. Fargen er noe mørkere enn vi så for oss, men vi er strålende fornøyde nå som hele huset er malt!

Vi var så heldige å få endel ferdiggress på rull fra et vennepar som måtte bli kvitt sitt. Det var nok til halve plenen, resten har vi sådd, så nå har det blitt grønt og fint utenfor her. Baby Mia var med på jobbingen, i bæresele på ryggen, se bilde nr 4. :) 

Der vi har grus på bildet rett ovenfor skal vi ha platting, kanskje vi får gjort det i løpet av høsten ellers blir det på vårparten. Vi har uansett en super veranda over garasjen som vi har brukt nå i sommer. Det er fortsatt mye jobb som gjenstår, både ute og inne i huset. Men vi trives veldig godt her vi bor! Vi tror det kommer til å bli bare bedre og bedre, og HELT perfekt blir det når vi en gang blir helt ferdige med alt som skal gjøres! :) 

4 kommentarer:

 1. For en lekker farge på huset! :) Som dere har jobbet i sommer, superflinke!! Kjempefint hus!
  klem

  SvarSlett
 2. Når jeg leste navnet Labrador tenkte jeg med en gang "yes, mørk maling!". Jeg elsker mørke ting, haha. Og det ble utrolig fint! Morsomt å se at Mia er med, haha. Koslig med slike minnerike familiestunder. Plenen ble kjempefin, dette blir bra :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Bella! Vi er ganske fornøyde med innsatsen vår! :) Selvfølgelig skulle vi ønske vi hadde rukket ennå mer, som platting og garasje, men vi får være glade for alt vi faktisk HAR fått gjort! :)
  Klem til deg!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar fra dere, UllKuleTeppe! :) Ja, det er herlige minner det der, at hun hang med på ryggen på det meste! Hehe..

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki