tirsdag 28. juni 2011

NYHETER

I dag har jeg lagt ut endel nyheter i Epla-butikken min, så er det ennå mer å velge i om du blir den heldige vinneren i lotteriet mitt


Kaleidoskop- og "Ikke storme"-plakat. 


Har du ikke tatt lodd kan du fortsatt gjøre det her, trekning blir på torsdag! 


Plakat med mønster inspirert fra kaleidoskop.  

Rosa og orange kaleidoskop. 

Kommer muligens flere fargevariasjoner etterhvert. 

Til slutt en synstest-plakat, samme som vi har på kjøkkenet vårt. Har fått spørsmål fra folk som ønsker seg denne, så nå er den i Epla-butikken


Har lenge vært usikker på om jeg skulle selge slike synstester ettersom det allerede er flere som lager lignende plakater. Likevel føler jeg at mine er annerledes enn de andre jeg har sett, både i innhold og oppsett, selv om konseptet er likt. Vil jo for all del ikke være en som stjeler ideer fra andre! Men denne føler jeg er veldig "min" med teksten, og jeg har jobbet lenge med oppsett for å få det slik jeg ville ha det. Så får tiden vise om det kommer flere med annen tekst. 
Syns du denne er for lik andre ting du har sett? 

10 kommentarer:

 1. Heeei Kikki. Hahaha, skjønte samboeren din av det eller? Jeg har litt problemer selv, og da er det nesten umulig å forklare. Det er bare å spørre så sender jeg spørsmålet videre til herren i huset.

  Så fine bilder du viser. Jeg likte så godt det siste du viser. Også en så søt tekst!

  Skal melde meg på akkurat NU!
  klem til deg

  SvarSlett
 2. Kaleidoskop-plakaten var utrolig stilig!

  SvarSlett
 3. Så fine plakatene var! Du er dyktig! Jeg synes helt klart du kan selge slike synstester. Det er jo ingen som har enerett på slike, og det er mange som selger det. Så lenge man har egne ord og eget uttrykk på det, slik du har, er det bare fint at kundene har mer å velge mellom. :)

  SvarSlett
 4. Kaleidoskop hadde vært überlekkert som gavepapir!!

  Ü

  SvarSlett
 5. Jeg tenkte akkurat som Frk.Fjong over her...bare min tanke var tapet! Du får sette igjang produksjonen ;)

  Du, jeg synes godt du kan selge synstesten din jeg. Det er så mye likt ute å går og man binder seg veldig i kreativiteten når man må sjekke det som finnes. Synes din var veldig DEG! Hvis det skulle komme noen reaksjoner, så får du bare heve deg over de...

  Jeg har vært mye ute på den store verdens veven i det siste. Der har jeg sett innmari mye som jeg trodde var "funnet på" av noen jeg har sett på Epla. Bl.a av noen som har ytret sterk kritikk mot kopiering. Jeg tenker at så lenge man har sin lille vri på det, må det kunne kalles sitt eget. Det er da begrenset hvor mange ganger man kan finne opp kruttet?!

  (..som du ser så har jeg relativt mange tanker rundt dette temaet..hi..hi)

  Fin hælg te dæ! Klæm

  SvarSlett
 6. Sååå fine plakater!! Nå krysser jeg fingrene for å vinne lotteriet ditt, altså, all den tid jeg har en smule interiørkjøpestopp for tiden... (Må jo ha mat og klær óg...). Likte VELDIG godt den synstesten, og for meg er det jo teksten som er det viktige! Er den unik, må du absolutt selge den!

  :-)

  SvarSlett
 7. Hei Kikki! Synstestplakaten var veldig fin! Mye fint ellers å se på bloggen din også!

  Hilsen Kikka (venninne av Irene & H :))

  SvarSlett
 8. Jeg må innom butikken din. Så mye fint, du er flink!!

  SvarSlett
 9. Kan absolut inte se att du härmar någon annan, gillar dina färger och helt min stil i mönster särkilt fin var den turkosa.

  Lycka till vidare med din butik, det kommer att bli toppen.

  Jag har ibland väldigt svårt att läsa norskan, din blogg har jag svårt att läsa vad det står men jag tittar på alla bilder, inspireras och försöker förstå norkan. Har norskan ett lite mer annorlunda språk upptill i Norge än nere i Norge? Det var absolut ingen kritik det vara bara en fundring.

  Jag tror att svenska bloggar steget efter norska inredningsbloggar, ni har mer färg och jag känner att jag inspireras av eran färgsättning för vi i Sverige använder mycket vitt.

  nettan.klar@gmail.com

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki