torsdag 2. juni 2011

NABOER

Tiden går veldig fort til vi skal flytte. Huset vårt ligger forholdsvis sentralt i Vestfold, men likevel veldig landlig i forhold til her vi bor nå. Blir rart å ikke ha en "trailerpark" rett utenfor vinduet vårt slik som vi har nå! 


 Sør for huset vårt er nærmeste nabo en liten park - noe så perfekt! 


Bilder fra Google maps. 


Øst for huset (som du så vidt kan se trappen til på venstre side i bildet) ligger det et jorde! Her dyrkes det jordbær hvert tredje år - og da går det rykter om at heldige naboer kan få komme å drive litt selvplukk! Hurra! 


I år og neste år blir det korn på jordet da, så vi får vente litt på jordbærene. :) 


I dag har vi vært skikkelige turister i Oslo. Vi har en venn fra L.A. på besøk hos oss, så da må man jo innom de selvfølgelige attraksjonene: Operahuset, Slottet og Vigelandsparken. 


. . .


Mine tanker disse dagene går mye til Amelie78 og familien som har opplevd, og må gjennomgå det umulige.. Oppfordrer dere som leser her til å ha familien i tanker og bønner, og gjerne skrive noen ord til omtanke på bloggen hennes. 
Livet er dyrebart og skjørt. 

1 kommentar:

  1. Høres jo fantastisk ut! Landlig, men sentralt er liksom midt i blinken. For oss blir neste hjem bare sentralt, men håper virkelig på å få meg hage om ikke alt for lenge :) God helg!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki