lørdag 4. juni 2011

COLLAGE, FARGER OG DETALJER

Som nevnt tidligere er jeg mye i tenkeboksen når det gjelder det nye huset vårt. Jeg har skrevet før om "den røde tråden" som jeg syns jeg mangler, og at jeg vingler sånn i stil og farger. Denne gangen prøver jeg å være litt mer "streng" med meg selv, og prøve å begrense fargebruken. Men jeg er jo så glad i farger! 


Har prøvd å lage en collage til kjøkken og spisestuedelen for å se for meg litt hvilke farger jeg kunne bruke. 


Det er første gang jeg har prøvd meg på noe sånt, og jeg syns faktisk det var utrolig gøy å holde på med! Kommer nok til å prøve å gjøre dette for flere rom, syns det var veldig greit å få en liten oversikt over fargebruk. Bildet i midten øverst er fra det nye kjøkkenet vårt, de andre bildene er fra diverse leverandører som jeg har satt sammen og kanskje fargelagt litt på. 


Hovedfargen min er (som alltid) turkis. Så har vi endel gule og orange ting som jeg syns passer fint sammen med favorittfargen. Og svart syns jeg er en fin kontrast. 
Og så har jeg jo noen puter og detaljer i grønt, så den har sneket seg med her på slutten.. Men jeg lurer på om det blir litt for mye farger? Syns det er så fint med folk som har virkelig gjennomført stil/farger også, men så er jeg redd jeg kommer til å syns det blir så kjedelig med bare turkis i alle rom.. Blir liksom ikke helt klok på det. Kanskje turkis som base i alle rom, og så noen tilleggsfarger? Har du en "hovedfarge" for ditt hjem, eller tanker om dette?
Blir veldig glad for lure innspill og gi meg gjerne en "fasit" i forhold til interiør og farger! :) 


Detaljer er jo en stor del av et hjem, og noe jeg ønsker meg er en slik postkasse fra Bruka: 
Eller noe i den stilen i alle fall. Enkel og stilren form, gjerne i sort. Husker ikke hvilken postkasse som henger der, for den skal vel følge med huset? Blir spennende å se, nå er det snart bare en måned igjen til flytting!  


Her er begge barna i seng etter et deilig kveldsbad. Godt å få vasket bort all svette og solkrem før natta. Snart blir det storinnrykk av gutter (og jenter?) som skal se fotballkamp her hos oss, så nå må jeg rydde litt før de kommer! 
Fortsatt fin helg til dere!

1 kommentar:

  1. Flotte bilder og fargesammensetninger! Paletten du har laget nederst er frisk og sommerlig!

    Tror det skal godt gjøres å ikke "vingle" når det kommer til interiør i hjemmet (jeg kjenner meg igjen i det nemlig) - det er jo MYE som er så flott... Dessuten vil jeg tro at kreative mennesker liker å ha masse farger rundt seg. Gleder meg til å se resultatet ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki