onsdag 2. mai 2012

FOTBALLFRUE

Jeg kan nesten kalle meg det - når soverommet vårt ser slik ut? :) Jeg klager ikke, det er jeg som har kjøpt sengesettet i gave til min mann. Jeg fikk ikke mindre lyst til å kjøpe det etter at jeg leste denne artikkelen før jul.  
"Her er listen over interiør vi hater" - på andreplass finner vi "Fotballlagfarger og logoer på interiøret. Sengetøy fra Liverpool? Gardiner med Man U logo? NEI!" 


Jo, sier jeg, i alle fall til sengetøy. Det skiftes tross alt ofte. Syns det er morsomt å ha - noe litt utenom det vanlige, som man ikke finner i mange andre bloggehjem vil jeg tro? 
Men gardiner med Man U logo - DET kommer nok ikke inn her i huset. 
Ville du kunne tatt inn noe slikt hjemme hos deg? :) 


PS: Dette er også mitt bidrag til NIB sin utfordring for august - kreativ med tekstiler. Se alle bidragene her
_____
My Christmas present for my husband last year. I think it's unusual, and I like it. And it's kind of funny. Would you have this in your house? 
:)  This is also my contribution to Norwegian interior bloggers challenge "creative use of fabric". 

9 kommentarer:

 1. Så morro !! Humor må det være i et hus ;)
  Og er man fan så ær man fan ;)
  Her i huset måtte de bli Turboneger eller et sengesett med Tor Hushovd , He he ;)

  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 2. Mannen heier på Newcastle, det er sorte og hvite striper, sånnsett er kuuult lag hoho :)
  Men gardiner? Nei, der går grensa!

  SvarSlett
 3. Ha ha! for en fin kone/samboer du er! Han er en heldig mann. I grunn ganske morsomt sengetrekk. her i huset liker ingen av oss fotball!
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Akkurat det "problemet" har jeg ikke, siden mannen ikke er spesielt interessert i fotball. Men jeg bor sammen med en mann med sine meningers mot, så hadde jeg begynt å sortere bøkene i bokhylla etter farger hadde jeg fått høre det. Eller hvis jeg hadde ønsket meg rosa småblomstrete gardiner i stua... Synes igrunn det er greit at begges smak og ønsker synes i interiøret, jeg, og heldigvis har vi nokså lik smak :)

  SvarSlett
 5. Vi slipper også det "problemet" da mannen min hater fotball. Men jeg må innrømme at jeg hadde både Liverpool-sengesett og Owen-skjorte da jeg var yngre...

  SvarSlett
 6. Hehe for ein heldig mann du har,men hadde hatt litt kvaler med å ligget i Arsenal sengetøy:))Men det er så kult at ein kan ha litt andre ting som ikkje finst hos alle andre:)
  Ein fin kveld til deg!

  SvarSlett
 7. Så fantastisk festlig! Tenker mannen din fornøyd om dagen =)
  Jeg irriterer meg noen ganger over kamper som MÅ sees, samtidig må jeg ta meg i, at jeg synes det er veldig umandig med menn som ikke liker fotball. Så "U go girl!" ;D

  SvarSlett
 8. Takk for fine kommentarer, godt at dere også syns det er litt morsomt! :)

  SvarSlett
 9. Kunne ikke falt meg inn å kjøpe dette eller tilsvarende sengetøy, men ... og her kommer et stort MEN. Jeg synes faktisk det var kult, og ikke minst siden du har gjort det til et interiørinnlegg med fine bilder. Også skal det sies at jeg synes rødt og turkis/lyseblått er fint sammen :)

  Likte det!!!

  Fin fredag:)

  //Beate :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki