søndag 17. februar 2013

COLLECTION: PINK


I går var fireåringen og jeg i den søteste, mest gjennomførte jentebursdagen jeg har sett i levende live. Dere som følger meg på Instagram har sett noen glimt allerede. Her snakker vi Barbie-kake, Hello Kitty cakepops, pom-poms i taket, og cupcakes, rosa så klart. Åh - det var så lekkert - jeg ble så inspirert at jeg satte sammen en liten collage av fine, rosa ting! Jeg holder også på å planlegge minstemann sin treårsdag (guttebursdag, så det blir ikke mye rosa der..), da var det en skikkelig vitamininnsprøytning å se et så fint selskap som i går! Jeg er glad i å ordne litt ekstra til selskapeligheter, så jeg syns det er veldig gøy å se hvordan andre gjør det. Kanskje jeg skal spørre pent om å få låne noen bilder fra selskapet i dag og legge ut her på bloggen..? Har fått mange imponerte kommentarer på Instagram i alle fall. :)
 
I tillegg rakk vi en tur på biblioteket og fikk med oss to bæreposer med barnebøker hjem. Stas! Favorittene er Ingrid-bøkene, Lillesøster, Charlie og Lola, Karsten og Petra, pluss bøker om biler.
 
I dag har vi planer om å gå på kino med barna for første gang, på den nye Karsten og Petra-filmen som hadde premiere på fredag. Veldig spent på hvordan det blir, om de klarer å sitte stille, og om de syns det blir skummelt. Håper det blir en god opplevelse. Noen som er innom her og leser, som har sett den allerede? Hadde vært gøy å høre hva dere syns om filmen! Håper du har hatt en god helg!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 kommentar:

  1. Så fine rosabilder!! Likte den rosa hyllen/bordet så godt!! Nydelig farge!!
    God tur på kino!!
    Siri

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki