lørdag 2. februar 2013

VALENTINES DAY - FREE PRINTABLE

Snart nærmer både Morsdag og Valentines day seg (10. og 14. februar). Derfor har jeg laget noen kort og et hjertelig innpakningspapir som du kan laste ned gratis og printe ut hjemme hos deg selv, og kanskje bruke til en av disse dagene? Håper dere liker de! Det er jo koselig å gi noe til de man er glad i, det trenger ikke koste så mye. Vi prøver å få til noe romantisk, bare oss to i forbindelse med Valentines. Det må ikke nødvendigvis være akkurat den 14, og heller ikke noe råflott, en film (romantisk så klart) etter at ungene har sovnet for eksempel. Litt ekstra tid og oppmerksomhet til hverandre er alltid koselig. 
 
Morsdagen gjør vi ikke veldig mye ut av, men er jeg heldig (og det er jeg stort sett) så får jeg sove lenge, og kanskje mannen tar seg av middag og oppvask den dagen. Og kort fra barna syns jeg er veldig koselig! Tid med familien er det viktigste på en slik dag syns jeg.
 
Selv om jeg ikke forventer noe spesielt av gaver, bortsett fra litt ekstra omsorg og kjærlighet fra min fine familie disse dagene, legger jeg ut link til min ønskeliste på Pinterest. Slik at om min mann skal finne på å lete etter gavetips til meg så får han kanskje noen ideer her.. Så han slipper å kjøpe en kjole som ikke passer - som tilfellet var på julaften. :D Men tanken var veldig fin, og jeg fikk byttet kjolen og fikk flere fine gensere med meg hjem. 

Har du tradisjon for å feire morsdagen eller alle hjerters dag? 
Ønsker du å laste ned kortene og papiret finner du de her på 
Norsk / Norwegian
Engelsk / English
Gavepapir / Gift wrapping paper (A4 size)
________

I've made some free printable valentines day cards and wrapping paper for you to use. Hope you like it! See links above. :)

7 kommentarer:

 1. Dette var kjempefint, tusen takk for at du deler!! :)
  Vi har ikke noen tradisjoner, som regel er vi helst veldig uromaniske hoho, men jeg syns det er fint å bli minnet om at man kan gjøre noe fint for hverandre, selv om ikke det skjer den 14.
  Morsdag er fint å gi mamma oppmerksomhet.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint det var. Og så snill du er som deler :)
  Dette skal jeg printe ut til mammaen min :)

  Klemmer fra Ida

  SvarSlett
 3. Så fine print!

  Koser oss litt de dagene vi også, men ikke noe voldsomt, bare benytter anledningen til å gjøre litt andre ting enn vanlig :-)

  God lørdagskveld videre!

  SvarSlett
 4. Fin blogg du har har. Takk for at du deler. Ja,æ feire det som feires kan. Ifjor sydde æ 34 hjerter av tapet som æ fylte med godis , så det var fint at du ga mæ en ny ide til valentine. Go søndag til dæ. klem Ann

  SvarSlett
 5. Vi hadde begynt med noen tradisjoner, men i år må vi nok begynne med en ny. Ender vel opp med å kjøpe en "verdens beste mamma" kopp til meg selv. Haha! :-)

  SvarSlett
 6. Hei! Fresh blogg du har! Liker den isblå fargen mot det røde i disse bildene :-)

  SvarSlett
 7. Dette var jammen fine print og en fin blogg! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki