mandag 25. februar 2013

TRAVLE TIDER, TE-KOPPER OG MUFFINS


Siste uken har inneholdt litt (les: alt) for mye jobbing for min del, ikke noe vinterferie her i gården. Flere dager med 8-16, pluss ofte 20-02. Da blir det mangel på søvn, lite overskdd og ikke så mye tid til bloggen, og jeg kommer liksom litt ut av rutinen. Flere som har det sånn? Merker at jeg glemmer hvor gøy det er å ta bilder, lage innlegg og kommentere hos andre. Så da ble det litt fravær rett og slett. Håper dere ikke slutter å stikke innom av den grunn! :) Jeg kikker innom mine faste blogger, men er ikke så flink til å legge igjen kommentar, håper det skal bli bedre fremover nå. 

Holder for tiden på å planlegge 3-års guttebursdag (foreløpig bare i mitt hode, men jeg har god tid til den 30. mars..!), og har bestilt noen ting over nett for å være sikker på at det kommer frem i tide, så jeg får vise litt av planene min etterhvert. 

Bildene idag har ikke så mye med teksten å gjøre, men jeg knipset de en dag jeg hadde laget muffins. Koppene er fra Kremmerhuset, og jeg syns bare de var så utrolig søte! En er allerede gitt bort i gave (jeg måtte bare ta bilde av den først - haha) og den andre tror jeg at jeg må ha i hus selv rett og slett, syns den lysegrønne fargen var så fin! 

Håper du har hatt en god start på uken! Nå er det stup i seng for min del, prøve å ta igjen litt av det tapte. Mange sier man ikke kan ta igjen søvn, men det syns jeg absolutt at jeg klarer i alle fall. ;) God natt! 

11 kommentarer:

 1. Nydlegaste tekoppane! Likte særleg godt den lysegrøne, forstår godt at du vil beholde den sjølv:-) Håper det blir litt mindre jobbing på dg framover og meir tid til kreative prosjekt og blogging:-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg hadde vel ikke tippet at koppen kom fra Kremmerhuset, men at det var noe fra Figgjo på 1950-tallet! Den var nydelig, og jeg skal straks sette kursen mot nærmeste Kremmerhus!

  Ønsker deg en flott, ny uke!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Huff, høres jammen slitsomt ut med så lange arbeidsdager, du må ikke slite deg ut da :) Nydelige kopper, skjønner godt du ikke kunne motstå dem.

  SvarSlett
 4. SOV godt!! :) ha en fin uke, her går turen til sirdal til svigers... kanskje en får sovet litt der og ;)

  Deilige bilder, men hærlige farger. :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 5. Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har twitter att följa med?

  Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvarSlett
 6. Hei du søte,
  først og fremst må jeg takke for alle fine ord du legger igjen hos meg.
  Jeg har ikke så mye fritid for hånden om dagen, så jeg får ikke besøkt deg like ofte som jeg ønsker, men vit at jeg setter pris på dine besøk inne hos meg. Søte du!

  Nydelige kopper og for noen bilder! WOW! Veldig inspirerende!

  Ikveld skal jeg bake 100 cupcakes til Kiwi, både spent og litt nervøs. Skummelt med sånne proffe kunder, men jeg skal nok få det til *blunke*

  Ønsker deg en alle tiders lille-lørdag!
  klem og smil
  -Maia

  SvarSlett
 7. Disse koppene fra Kremmerhuset er bare skjønne, og jeg ser på dem hver gang jeg er innom. Må nok gi etter for lysten en vakker dag... Hehe.

  Håper du får tid til litt restitusjon snart, det trengs det også vettu!

  Ha en videre strålende uke!

  SvarSlett
 8. Hei du, fine busy bee:)
  ...nydelige bilder av nydelige ting:)
  Fantastiske farger:) *weeeee*

  Jobbing og tress til tross, så håper jeg du har det flott og klarer senke skuldrene med jevne mellomrom, søta!:)

  Ønsker deg en super kveld!
  Klem tildeg

  SvarSlett
 9. Hei, Jeg er fast leser av bloggen din og har linket til den i sidebar på min blogg. Håper det er greit. Jeg har nettopp startet den å det er ikke lett å blogge i Nord-norge når det er mørkt 60 % av dagen og jeg er på jobb 30 % av den lyse delen. hehe. Håper på en liten kommentar. :)

  mvh Lykkehus.blogg.no

  SvarSlett
 10. koselige bilder
  elsker printene jeg fikk hos deg for litt siden
  skal vise de ordentlig på bloggen nå når vi er i orden i nyehuset.

  stor klem
  Åpent^hus

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki