torsdag 23. april 2015

MINIONS PARTY


For noen uker siden fylte mellomstemann 5 år! Han ønsket seg Minionsparty, så da ble det selvfølgelig det! :) Bursdagsbarnet hadde tidligere vært innom at han kanskje ønsket seg Ninjago-bursdag, men jeg syns det var kult at han bestemte seg for Minions, de er jo så morsomme!

Jeg syns det er kjempegøy å ordne til fest! Ikke fordi jeg er "supermamma", men fordi jeg trives med å gjøre det! Og jeg liker å prøve å gjøre det så billig som mulig, og tipse andre om gode, og rimelige bursdagsideer. :) 

Jeg bestilte det meste til bursdagen på nettet for en billig penge, rimeligere enn om jeg skulle handlet i butikk her i Norge. Og bursdagsgutten syns var kjempestas og få pakker i posten med diverse til selskapet sitt! Det samme med da jeg viste han invitasjonene jeg hadde laget, og noen enkle brusetiketter - han brøt ut: "TUSEN takk mamma! I love you mamma!" Er ingen sak å ordne til bursdag med en så takknemlig gutt! :D

Jeg har funnet masse gratis minions-ressurser på denne siden, alt fra øyne til å printe ut, mønsterpapir og minions-penger! Så skal du ha en slik bursdag anbefaler jeg deg å sjekke ut halegrafx.com! Siden har også masse annet gratis til ulike tema, både Thomas tog, Angry birds, Frost og Hello Kitty. Papptallerkner, servietter og ballonger fra selgeren ed1835 på Ebay. Anbefales - har allerede bestilt her til neste festlighet også! Mer om det senere. :) 

Kaken måtte selvfølgelig bli en Minions-figur! Laget en langpannekake fra Toro, glasur og marshmallowfondant etter oppskrift fra Cacas. Laget også "Minions-muffins" som du kan skimte i bakrunnen på det nederste bildet. En kjempegøy bursdagsfest ble det med 22 gutter og jenter! 

11 kommentarer:

 1. Så gjennomført og morsomt! Flink du er!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Vigdis! :) Gøy å gjøre noe litt utenom det vanlige syns jeg! Morsomt når barna kommer ned på morgenen, og får en følelse av "wow" når de får se pynt og kake. :)

   Slett
 2. Svar
  1. Tusen takk! :) Håper andre kan finne inspirasjon også!

   Slett
 3. Så kult:)
  Det var nok stor stas ja!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det var veldig stas! Topp stemning hele kvelden! Ja - hele uka tror jeg vi kan si! :D

   Slett
 4. So beautiful, all these yellow things!

  SvarSlett
 5. Gjennomført og kult! Takk for tips! Her planlegges også tema-bursdag. Først ut: Star Wars til den kommende 7-åringen.

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 6. Så kult. Mange bra ideer her altså :)

  SvarSlett
 7. Takk for mange fine tips! Her planlegges det minions-bursdag til uken. Kan jeg spørre hvor du kjøpte invitasjonene? På forhånd takk for svar😊

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki