lørdag 29. januar 2011

BAD

Rundturen i leiligheten er fortsatt ikke ved veis ende, til tross for at leiligheten ikke er større enn 85 kvm! Blir så mye annet småting innimellom, og det er jo mye verre å rydde et helt rom, lettere å bare ta en krok av stua. Men nå tenkte jeg endelig å vise et nytt rom - badet!

Ikke store rommet å vise fram, vi gleder oss veldig til vi får litt større bad en vakker dag. Merkes at det er godt og trangt med fire personer på 5,5 kvm på morgenen (selv om de to minste ikke tar så stor plass foreløpig). 

Rett innenfor døren har vi vaskemaskin med stellematte oppå. Trekket er fra Barnas Hus, supersmart og lett og hive til vask hvis det blir skittent - og det blir det jo innimellom.. Smarte sugekopp-knagger fra litt forskjellige steder - når man har begrenset med plass må vi utnytte alle muligheter for oppbevaring. 


Rett ved vaskemaskinen er toalett, vegghengt sådan. Og dusj og badekar. Er superhappy med å ha badekar, ungene storkoser seg med å bade. Det har jeg veldig lyst til å fortsette å ha i fremtiden også. 

Ved enden av badekaret er vasken. 
Badet har vi ikke gjort noe med siden vi flyttet inn. Flisene er helt vanlige hvite på vegger, litt mindre, lysegrå på gulvet. Ikke helt slik vi ville hatt det om vi skulle bestemt selv, men bad er liksom ikke noe vi kaster oss rundt og fikser på fordi vi ikke liker det helt, når det fungerer helt utmerket som det er. 


 Blafre er selfølgelig også på badet, en liten boks til smårusk som blir liggende å slenge. Med to bleie-barn i huset er det en kurv til hver med bleier. Kurvene har jeg arvet av svigermor for mange år siden. Har malt de hvite og sydd trekk til å ha oppi selv. 

Medisiner og plaster i bokser og førstehjelps-koffert på toppen av skapet overfor bleieoppbevaringen. 
Badeleker lett tilgjengelig - et must! 
Detalj fra håndkle-oppheng. Som sagt ikke helt min stil, men fungerer helt utmerket. Syns de var grusomme i starten, men nå syns jeg de er litt sånn stygg-fine.. :) 


Vil du se mer stygg-fint hos oss? Se vasen i dette innlegget


1 kommentar:

  1. Så kjekt å bli med rundtur hos dere!
    Liker stilen din!
    PS.kom å bli med på give-away?
    klem m

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki