torsdag 10. april 2014

CLIFFORD OG NETFLIX

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten, derfor merker jeg innlegget som sponset.


Forrige uke fikk vi en morsom pakke i posten, med røde hunder oppi! Altså - ikke sykdommen som det kanskje kan høres ut, men to røde hunder - fra Netflix! Ungene var i himmelen da de åpnet pakken, og etterpå har vi virkelig fått øynene opp for serien Cliford som handler om nettopp denne røde hunden som blir kjempestor - definitivt en favoritt hos våre to. Fortellingene er basert på en barnebokserie der den første boken ble utgitt i 1963! Det er litt sjarmerende syns jeg. Og disse to røde hundebamsene har vært med så og si overalt siden vi fikk de: I bilen, på butikken, på trampolinen, på sykkelen, ved middagsbordet, de har fått halsbånd på og vært med på leke-luftetur - ja det meste rett og slett. Den ene har fått navnet Clifford, og den andre heter Netflix. Dette fant de på helt selv - hehe! :) Netflix er noe vi er veldig førnøyde med å ha - Jeg må innrømme at vi av og til lar barna få se på litt barne-tv i sengen før vi står opp en lørdagsmorgen. Da er det trygt å vite at de har en egen barne-innstilling på Netflix-appen, som gjør at de kun får opp innhold for barn. Både app for nettbrett/mobil og programmet som vi spiller av via TVen er intuitivt, og gjør det lett for barna å velge hva de skal se på ut fra bilder, eller figurer, noe som er vanskelig med f.eks. opptak fra TV-boksen vi har, der man må lese teksten som står. 
Mellom eller i programmene er det heller ingen reklame! Det liker jeg. Har du prøvd Netflix, eller har du noen serier å anbefale for barn - eller voksen dame? ;) 

Innlegget er skrevet i samarbeid med Netflix

1 kommentar:

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki