onsdag 22. mai 2013

17. MAI


Noen glimt fra vår feiring! Dagen bestod av tradisjonelle hurra-rop med gode venner og familie. Vi er så heldige å ha toget rett forbi hagen vår, så vi hadde passet på å ordne litt ordentlig der ute ettersom veldig mange kommer forbi på denne dagen. :) Da toget kom var vi klare med flagg og finstas på. Videre gikk turen til naboøya (hvor vi vurderer å bygge hus) for leker på skolen - for siste gang ettersom skolen legges ned fra høsten av. Litt trist, men vi er glad vi fikk med oss denne siste spesielle markeringen. Lekene blir aldri feil: potetløp, sekkehopp, kaste på blink, stylter - og så fiskedam til slutt. Etterpå ble det pølser og is, grilling hos Besta, og mer is! M var så fornøyd da hun la seg, "Mamma, i dag har jeg spist TRE is!" Så dagen var absolutt en suksess. Håper du hadde en fin feiring, og at du har en bra uke! 

For meg er det jobb-jobb-jobb for tiden, pluss en håndballskade som jeg var redd var en brist i ankelen, men de kunne ikke se noe på røntgen. Så forhåpentligvis bare en kraftig forstuelse som skal bli bra etterhvert! Men fire dager med en ubrukbar fot og to døgn med krykker er ikke veldig effektivt når man er tobarnsmor og har masse å gjøre! Heldigvis har jeg en flink og tålmodig mann som har vært en super husfar den siste uken. :) 
_____

Photos from the celebration of Norways constitution day! :) Hope you are having a great week!  

4 kommentarer:

 1. Koselige 17.mai-glimt. :)
  God bedring med foten. Hørtes ikke godt ut.

  KLEM

  SvarSlett
 2. Høres ut som en perfekt syttende mai feiring :)
  Vi tok det helt med ro i år grunnet sykdom, men koste oss i hagen sammen med familie.

  Ha en videre deilig uke, og husbygging høres spennende ut!

  Klem :)

  SvarSlett
 3. For noen flotte stemningsbilder! :) Og for en fin familie! :) Håper du er på bedringens vei og at du får en super helg!
  Klem

  SvarSlett
 4. koselige bilder
  skjønn familie!
  :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki