lørdag 1. desember 2012

FØRJULSBLOGGETREFF

I går var jeg så heldig at jeg kunne ta turen til Maxbo på Vækerø utenfor Oslo. Litt sent ute var jeg, etter å ha tatt noen ektra runder i rundkjøringen før jeg fant frem. :) Akkurat i det jeg deiset ned i stolen, ca 10 minutter for sent - DA kom jeg på at jeg hadde glemt å ta med kamera! På et bloggetreff.. Krise! *blunkesmiiilefjææs*
Heldigvis var ikke kameraene underrepresentert, så jeg har spurt fabelaktive Maia om å få låne noen bilder av henne. Takk! 

Veldig koselig å treffe bloggvenninner, og vi har alltid så mye å prate om! Gøy å treffe igjen kjente fjes og samtidig bli kjent med og oppdage nye blogger. Se flere bilder hos f.eks Høytrykk, Livet på landet, Lidyll, Elisabeth Heier, Ralfefarfar paradis, Maia og NIB

Her er endelig adventskalenderen hengt opp, og vi er klare for 1. desember! Lørdag drar vi over fjorden på besøk til bestefar (min pappa) sammen med mine to søstre med familier, på en herlig førjulsmiddag og familiesamling - gleder meg! Ha en fin helg! 

4 kommentarer:

 1. Hei Kikki;) Det var veldig hyggelig å treffe deg, håper vi treffes igjen en annen gang;) Du får kose deg masse på familietreff;)

  SvarSlett
 2. Ååå, der skulle jeg så gjerne ha vært!
  Ser ut som dere hadde en super kveld :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 3. Hei søte deg!
  Da rakk jeg endelig innom her igjen vet du. Hvor ble tiden av?
  Jeg ser at jeg ikke rekker å besøke alle like ofte som jeg burde/skulle/ønske, men jeg blogger jo mest for min egen del - det er bare fryktelig stas at jeg har verdens fineste lesere, slike som deg.

  Så koos å hilde på deg og jeg må bare si: du er fab! SÅ herlig livlig og vakker!

  Jeg håper din første søndag i advent har vært aldeles nydelig!
  Stor og god klem fra Frøken Fabelaktig!

  SvarSlett
 4. Så moro med bloggtreff :-) Jammen skal jeg se om vi får til å arrangere et slikt treff i butikken/kaffebaren vår! Det hadde vært stas. Gode juleønsker!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki