lørdag 22. desember 2012

INSTAFOOD


Er du på Instagram? Der finnes det jo mange bilder av "Instafood", men i dag må jeg bare vise dere noen utrolig kreative matbilder! Damen bak kaller seg Idafrosk, og tar de utroligste bilder - av mat! Jeg falt helt pladask da jeg kom over profilen hennes, og har fått lov til å vise dere noen bilder. Er de ikke søte? Og for en innsats som ligger bak - jeg er helt imponert!
Her hos oss har vi fått vasket og ryddet endel de siste dagene, men god hjelp fra familie, til både å passe barn og bidra på fiksingen. Det er vi så takknemlige for! Tenk så heldige og rike vi er, som har muligheten til å få slik hjelp, det betyr utrolig mye! Farmor og Farfar har kommet på besøk i dag, og skal feire julen hos oss, sammen med min mamma. "I morgen er det lillejulaften, og så kommer storejulaften etterpå!" sa fireåringen spent i dag. :) Om formen til oss voksne kunne vært bedre, så er barna i storform og de gleder seg masse! Det er så gøy å se, da er det ikke så farlig med egen julestemnining. Juletreet kom opp fra kjelleren i dag (jepp vi har kunstig, importert fra Sverige), så skal det pyntes i morgen, det gleder jeg meg til. Ser at jeg ikke fikk tatt noen ordentlige bilder av det i fjor, så det må jeg få gjort i år!
Ønsker alle som er innom en veldig god jul, håper du får noen fine dager fremover.

6 kommentarer:

 1. Wow, så fantastisk kult;)) Så mange kreative påfunn, imponerende.

  God jul til deg!

  -malla-

  SvarSlett
 2. Merry Merry Merry Christmas to you!!! Kisses from Argentina! :)

  SvarSlett
 3. Hei fine flinke:)
  For noen herlige bilder! Disse fikk meg til å smile bredt her jeg sitter-så takk for at du deler:)

  ...vi har dratt hjem til Skien for å feire julen med familien, og julstemningen har kommet snikende...tiltross for litt forkjølelse hos både små og store...men jul blir det-og koselig skal vi ha det!*smile*

  Vil gjerne ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!:)
  ...var så hyggelig å møte deg sist og skravle litt, så håper virkelig jeg treffer deg igjen på nåyret engang:) Fine du:)

  Stor juleklem fra meg og Ferdinand-pusen

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki